2. peatükk · 2.6
Dokumendi sulgemine ja tagasi oma failide juurde
Vaata lühivideot
Oled valmis? Siis klõpsa paremal üleval ristikesel (1). Euro-Office sulgub ja jõuad tagasi kausta, kust faili avasid. Sinu muudatused on selleks ajaks juba salvestatud.

Võid valida ka File (Bestand) ja seejärel Close File (Bestand sluiten). Või sulge lihtsalt oma brauseri vahekaart, ka siis ei lähe midagi kaotsi.
Kas failis töötas veel keegi teine?
Siis jääb fail teise inimese jaoks lihtsalt avatuks. Sinu muudatused on seal juba sees. Fail uuendatakse Nextcloudis lõplikult siis, kui kõik on selle sulgenud. Vaata ka Je ziet je wijzigingen niet als je het bestand downloadt of op je computer opent.
