Peatükk 6 · 6.3
Kui kaua säilitab Nextcloud versioone ja kustutatud faile?
Vaata lühikesest videost
Vaata lühikesest videost
Sinu WebOké Nextcloud koristab vanad versioonid ja kustutatud failid automaatselt ära, et su salvestusruum ei saaks täis. Sa ei pea selleks ise midagi tegema. Nii see toimib.
Kustutatud failid
- Kustutatud fail jääb kuni 31 päevaks kausta Kustutatud failid. Pärast seda koristab Nextcloud selle ise ära.
- Kustutatud failid kokku ei tohi kasutada rohkem kui pool su vabast ruumist. Kui neid on rohkem, kaovad vanimad varem ära, isegi kui need pole veel 31 päeva vanad.
- Kui märkad, et sul mõni fail puudu on, too see võimalikult kiiresti tagasi.
Versioonid
Versioone säilitatakse kuni 31 päeva. Selle aja jooksul harvendab Nextcloud neid kindla skeemi järgi: mida vanem versioon, seda vähem neid alles jääb. 31 päevast vanemad versioonid koristab Nextcloud ära, välja arvatud versioonid, millel on nimi.
| Versiooni vanus | Mis säilib? |
|---|---|
| Esimene tund | Umbes üks versioon minutis |
| Esimene päev | Üks versioon tunnis |
| Kuni 31 päeva | Üks versioon päevas |
| Üle 31 päeva vanad | Pole kasutusel, välja arvatud versioonid, millel on nimi |
Versioonid kokku ei tohi kasutada rohkem kui pool su vabast ruumist. Kui see nii on, kaovad kõigepealt vanimad versioonid. Versioone, millel on nimi, Nextcloud automaatselt kunagi ei koristata (vaata Vanema versiooni taastamine ja versioonidele nime andmine). Kui soovid versiooni kauem säilitada, anna sellele nimi.
Kas need lähevad su salvestusruumi arvestusse?
Ei. Kustutatud failid ja versioonid ei lähe arvesse salvestusruumi juures, mida näed Failide rakenduse vasakus alanurgas. Vaata ka Salvestusruumi vaatamine: mis loetakse kaasa ja mis mitte.
Vihje: failidest, mida sa kindlasti kaotada ei tohi, hoia ka ise varukoopiat. Loe sellest lähemalt Varukoopiad WebOké juures: mida meie säilitame ja mida saad ise teha.
