Peatükk 6 · 6.6
Valikute muutmine ja lisa IP-aadressid
Hostingpaketile saad lisada üksikuid valikuid ilma paketti vahetamata. Näiteks lisa salvestusruumi, rohkem domeene paketis, aliased või oma IP-aadressi. Seda teed tootelehel kaardil Konfigureeritavad valikud.

Millised valikud on saadaval?
Milliseid valikuid näed, sõltub sinu paketist. Veebimajutuspaketi puhul on need tavaliselt:
- Salvestusruum: valikuloend suurema salvestusruumiga. Seda saab muuta ka siin: Salvestusruumi suurendamine.
- Tasuta veebisaidi kolimine: kolime sinu veebisaidi WebOkésse. Vaata ka kolimisteenust.
- Domeenide arv paketis: mitu domeeni saad selle paketiga siduda, vaata ka Domeenid paketiti ja domeeni teisaldamine.
- WebOké Sitebuilderite arv: lisa veebisaidid lohista-ja-aseta ehitajaga, vaata Drag-and-drop Builder.
- Aliased: lisa domeenid, mis kuvavad sama veebisaiti.
- Oma IPv4 IP-aadress: oma IP-aadress sinu paketile.
Nii muudad valikut
- Vali valikuloendist muu väärtus (1) või muuda kogust (2). Iga koguse all näed, kui palju maksab üks lisaühik.
- Klõpsa Salvesta valikud (3). Veel midagi ei juhtu: kõigepealt näed, kui palju see maksab.
- Kui muudatus maksab midagi, siis kuvatakse, kui palju pead ülejäänud perioodi eest juurde maksma (2 teisel pildil) ja nupp kannab nime Kinnita ja maksa (3). Klõpsa sellel tellimiseks. Sa jõuad makseekraanile ja muudatus jõustub pärast maksmist.

Kui vähendad valikut või muudatus ei maksa midagi? Siis jõustub see kohe pärast seda, kui klõpsad Salvesta valikud. Näed akent, mis näitab, et muudatust töödeldakse, pärast seda leht värskendatakse.
Nõuanne: kui muudad välja pärast seda, kui oled hinda juba näinud, algab protsess uuesti: näed taas kõigepealt uut hinda.
Oma IP-aadressid
Oma IP-aadressi tellid valikuga Oma IPv4 IP-aadress. Kui sul on see juba olemas, siis näed tootelehel kaarti Oma IP-aadressid koos sinu IP-aadressidega ja domeeninimega, mis sellel asub.
Kui sul pole IP-aadressi enam vaja, lõpeta see nupuga Lõpeta aadressi kõrval. Aknas Lõpeta IP-aadressi teenus näed, mis juhtub, ja kinnitamiseks sisestad IP-aadressi uuesti. Seejärel klõpsa Jah, lõpeta IP-aadressi teenus.
Tähelepanu: lõpetamine toimub kohe ja seda ei saa tagasi võtta. Sinu veebisaidid lülituvad tagasi serveri jagatud IP-aadressile ja jäävad kättesaadavaks. Pärast seda liigub meil samuti jagatud IP kaudu ning sinu oma IP-le kogunenud maine kaotab kehtivuse. DNS-kirjed, mille oled ise mujal sellele IP-le suunanud, pead ise üle vaatama. Summa kaob alates järgmisest arvest, käimasoleva perioodi eest tagasimakset ei tehta. IP-aadressi teenust saab lõpetada ainult konto omanik.
